|
Wasze sugestie dotyczące Pogadanki |
| Autor |
Wiadomość |
electro_nic
Moderator
|
Wysłany: 2008-01-02, 23:45 Wasze sugestie dotyczące Pogadanki
|
|
|
| Jesli macie jakies pomysly badz uwagi dotyczace funkcjonalnosci Pogadanki wpisujcie je w tym temacie. Ciekawe pomysly na pewno bedziemy rozpatrywali i jesli okaza sie przydatne calkiem mozliwe ze je zastosujemy... wszystko po to zeby wszystkim nam sie tutaj mile spedzalo czas ;) |
|
|
|
 |
Laifstyle

|
Wysłany: 2008-01-04, 01:24
|
|
|
Typowe forum dla internautów, bardzo praktyczne zawierające chyba wszystkie przydatne rzeczy.
Jedyne co moze nie wzbudzac sympatji, to kolorystyka
Jak dla mnie za duzo tu szarosci- nadmiar popielatego koloru
Motyw z cegłami i ich odcienie jak najbardziej trafne
lecz juz tła tematów ( popielate ) nie specjalnie dobrane |
_________________ --= Black Point =-- |
|
|
|
 |
electro_nic
Moderator
|
Wysłany: 2008-01-04, 02:10
|
|
|
kolorystyke staralismy sie w miare dobrac do wygladu reszty serwisu... bardziej krzykliwe kolory raczej by sie gryzly z tlem itp.
Zauwaz w grafice electrownii w obecnej postaci rowniez dominuja kolory szare czarne itp. troche glupio by to wygladalo gdybysmy nagle wyskoczyli z np bialym czy niebieskim tlem na forum
... przyzwyczaisz sie ;) |
|
|
|
 |
Ruzia
|
Wysłany: 2008-01-30, 08:50
|
|
|
mi akurat kolor tła pasuje (nie je.bie po oczach), ale kolor czcionki (ten "ceglany odcień") mnie z lekka denerwuje - nie mogę się doczytać np. kto ostatni dodał post w danym temacie.
poza tym stworzyliście fajną statystykę, hehe :] |
|
|
|
 |
electro_nic
Moderator
|
Wysłany: 2008-01-30, 11:40
|
|
|
| Ruzia napisał/a: | | mi akurat kolor tła pasuje (nie je.bie po oczach), ale kolor czcionki (ten "ceglany odcień") mnie z lekka denerwuje - nie mogę się doczytać np. kto ostatni dodał post w danym temacie. |
masz racje... tez o tym ostatnio rozmawialismy napewno to zmienimy bo ja tez mam czasem klopot z rozczytaniem |
|
|
|
 |
bzyq81
Fuck the System

|
Wysłany: 2008-02-02, 01:19
|
|
|
| Dla mnie tez wszystko jest OK. A kolorki pasuja bo jak siedze teraz w nocy to nie wala po oczach... A ten serwis nie jest dla ludzi co raczej w nocy spia;) |
_________________ A wzystko zaczęło sie od ... Pierwszego autokaru hehe |
|
|
|
 |
michalND
.:Hard Is MY Style:.

|
Wysłany: 2008-02-02, 11:59
|
|
|
| Mam jeden bilet na moh jak ktos chce kupic za 30zl to dzwonic na nr 886651095 bede dostepny pod tymnr jakos po 15 dopiero ( Nie moj bilet nie ja cene ustalalem ) |
_________________ HARDSTYLE
HARD IS MY STYLE
HARDCORE |
|
|
|
 |
WebTrooper
Administrator [to zły Admin jest]

|
Wysłany: 2008-02-03, 12:50
|
|
|
michalND, jedno male pytane: jak Twoja informacja o bilecie ma nam pomoc w rozwoju i w poprawianiu Pogadanki ? Przeciez o biletach jest specjalny dzial i zapewne tam lepiej umiescic taka informacje... |
|
|
|
 |
norbert
Stary ale jary ;]
|
Wysłany: 2008-04-24, 12:53
|
|
|
| Jak dla mnie za mało czarnego za dużo PRL szarości. Ale jak to się mówiło za PRL-u nie rzuca się tak bardzo w oczy ;p |
|
|
|
 |
silentwalker
Wiek: 26 Dołączył: 08 Sty 2008 Posty: 41 Skąd: wyrwać fajne laski
|
Wysłany: 2008-05-13, 23:46
|
|
|
Ja proponuję żeby podzielić forum na tematy np: IMPREZY (tam lud pisałby o nowych, starych lub nadchodzących imprezach); WASZA MUZYKA (tam wrzucamy własną muzę, linki itp); RÓŻNE (zdjęcia, śmieszne itp) będzie łatniej wg mnie przynajmniej.
Pozdrawiam :) |
|
|
|
 |
Liliqlimax
liliqlimax
Wiek: 26 Dołączyła: 07 Gru 2008 Posty: 2 Skąd: Poznan/Londyn
|
Wysłany: 2008-12-07, 13:09
|
|